banner_TADAA.jpg

10 dagar fullproppade med scenkonst
- allt för de allra yngsta!

Efter den slutsålda succén från 2016 är vår internationella scenkonstfestival Ta Daa! äntligen tillbaka. Den 31 augusti till 9 september fyller vi huset med teater- och dansföreställningar, internationella gästspel, disco, fredagsmys och mycket annat - allt för de allra yngsta!

 
programbanner.jpg
 

BO (6-18 månader)

Att bo. I ett bo. Mitt bo. Välkommen in!

Bo är en föreställning för den allra yngsta publiken, där vi leker med rummets och husets objekt, ljud och känslor. En humoristisk betraktelse med en ömsint hälsning till alla som är nya i sina hem. 

Föreställningstider:
Fredag 31 augusti kl 10.00 & 13.00
Måndag 3 september kl 10.00 & 13.00
Tisdag 4 september kl 10.00 & 13.00 

BO_rund.png

Bebisbeat_rund.png

Bebisbeat - danskalas (0-4 år)

Succén är tillbaka! Nu är det dags att damma av dina discomoves. Vi kör de bästa bebisbeatsen på skön lagom volym. Kom och dansa, trumma, fika och dansa igen. Discokula, dans, majskrokar, rulltårta och bollar. Stor endast i litens sällskap. 

Föreställningstider:
31 augusti kl 16.00


Mr. Kookaburra & Kukkaroo (4-6 år) 

Mr. Kookaburra är en godhjärtad, slarvig, sjungande och rufsig kuf, medan Kukkaroo är hans raka motsats: ordningssam, kvick och städad. Med dans, mim och ett stort mått humor tar sig finska Dance Theatre Auraco sig an teman som vänskap, mångfald och tolerans. 

Föreställningstider: 
1 september kl 13.00 & 15.00

Kookaburra_rund.png

Hjem_rund.png

Hjem / Hem (2-6 år)

Hjem/Hem är en visuell berättelse om att höra hemma och känna sig hemma - i världen och i sig själv. Danska Theatre Madam Bachs föreställning väcker nyfikenhet, för ett hem verkligen kan vara mer än bara taket över våra huvuden; en plats. En sinnesstämning. Ett ljud. Små minnen som skapar en känsla av sammanhang och sammanhållning. Det bagage vi bär med oss. 

Föreställningstider:
2 september kl 13.00 & 15.00


Klä på Klä av (2-4 år)

Teater Tres älskade klassiker är tillbaka!

Klä på Klä av handlar om något av det första vi lär oss: att ta på kläderna. Hur gör jag? Vem blir jag? Och varför är det så svårt att ta på sig strumporna? En halsduk kan sätta sig på tvären och morfars byxor kan bli som ett tält. 

Föreställningstider: 
Torsdag 6 september kl 9.00 & 10.30
Fredag 7 september kl 10.30 & 16.00*  
Lördag 8 september kl 13.00 & 15.00

(*fredagsmys med popcorn & festis på eftermiddagen!)

KK_rund.png

Förskolor & familjedaghem - ring oss för att boka biljetter: 08 - 669 00 60


Lövkoja_rund.png

Lövkoja (3-6 år)

Vi bygger en koja, en lövkoja. Nu släpar vi grenarna. Det är ganska jobbigt. Den är färdig! Jag sitter här inne, och du där ute. Syns jag? Nu sitter vi båda i kojan, mysigt! De två vännerna drömmer om den stora fantastiska lövkojan - och den blev så här. Glädjen i att dela något fint med en vän, eller flera. Att få vara med, skratta men också finna sig i att ibland känns det stickigt.Lövkoja är en lek- och fantasifull dansföreställning signerad Ingrid Olterman Dans. 

Föreställningstider:
9 september kl 13.00 & 15.00


Ta Daa! arrangeras av Teater Tre som en del av det EU-projektet Small Size Performing Arts for Early Years - ett storskaligt europeiskt scenkonstprojekt som främjar samarbete mellan teatrar och utveckling av scenkonst för barn mellan 0 och 6 år. Ta Daa! har också stöd från Stockholm Stad.


Vi har även turen att kunna bjuda alla små festivalbesökare på lite smått och gott! Vi har bland annat godsaker från Ella´s Kitchen, Saltå Kvarn och Ekorrens Ekologiska, samt fina överraskningar från Bonnierförlagen och Trafikkalendern.