banner_VDA.jpg

Varför Därför Annars (3-6 år)

URPREMIÄR 30 SEPTEMBER

Välkomna till brottningsmatchen mellan vill och måste!

Frukostmacka, overallpåklädning, hämtning och lämning. Varför Därför Annars är en akrobatisk slapstickföreställning om den ibland muntra, ibland utmanande och ibland absurda vardagsdans som kan pågå mellan liten och stor. Ett nu ska samsas med ett senare, men dom kivas. Och vem bestämmer egentligen, och varför?

 

Har du några frågor, eller vill du boka föreställningen?

Kontakta vår turnéproducent Susanna Gustavsson:
sanna (a) teatertre.se  /  08 - 669 00 60


Liv Elf Karlén - Manus & regi

Liv Elf Karlén är en av Sveriges just nu mest intressanta regissörer och dramatiker. Genom åren har hon legat bakom uppsättningar på bland annat Stockholms Stadsteater, Turteatern, Dalateatern och Teater 90° i Helsingfors. Liv Elf Karlén har även varit konstnärlig ledare för Teater Lacrimosa, samt håller utbildningar i normkritisk utveckling. 

Maria Selander - Medverkande

Maria Selander är utbildad på mimskådespelarprogammet på Stockholms Dramatiska Högskola, och har medverkat i ett flertal föreställningar på Teater Tre, bland annat Peka Trumma Dansa, Punchline och Eli & Rio. 

Otto Milde - Medverkande

Otto Milde är skådespelare, clown och musiker och har tidigare medverkat i föreställningar på bland annat Boulevardteatern, Dramalabbet samt i allkonstverket Satans demokrati. I Varför Därför Annars står han även för musik och ljud.