banner_sev_hemsida_teater_tre.jpg
Sant_Enligt_Vem_Teater_Tre.jpg

Sant enligt vem? (högstadiet & gymnasiet)

Från skaparen av Teater Tres succéföreställning #santenligtmej

Daniel är en helt vanlig tonåring i en helt vanlig liten stad. Han bor med sin pappa, men de kommer inte riktigt överens; de når och förstår inte varandra. I skolan finns Lisen, och så de där kompisarna som pressar Daniel till sådant han egentligen inte har lust med. Allt han vill är att komma bort, och få en chans att börja om på nytt.

Men hur bryter man sig loss från vänner, familj och kanske sig själv?
Hur når man varandra genom bottenfrusen sorg?
Hur vet man att det man känner är det rätta?

Sant enligt vem? är ett gripande och fysiskt drama om en ung person som vill göra slut med sin lilla värld för att upptäcka det som ännu är okänt, vilket sätter både vänskap och familjerelationer på spel.

Föreställningen är ca 45 minuter lång och passar en publik från tonåringar och uppåt. 

"En tät, koncentrerad föreställning, där ett laddat uppbrott ökar spänningen"- SvD


Manus & regi Jimmy Meurling Medverkande Angelica Rask & Steve Kratz Musik Magnus Larsson Projektioner Helene Berg Mask Helena Bernström Dramaturg Susanne Marko Koreograf Sofia Södergård Koreografikonsult Cajsa Godée/Emelie Empo Enlund Teknik Anthony Cooks Dramapedagog Lena Yxner Stillbildsfoto Martin Skoog Producent Susanna Gustavsson Konstnärlig ledare Sara Myrberg

Röster om Sant enligt vem?

"Som lärare blev jag berörd av värmen och autencitetskänslan i föreställningen. Mina elever berördes djupt av kärleken mellan barn och förälder, de kunde verkligen relatera till det de såg. Flera elever kunde inte hålla tillbaka tårarna och beskrev att de verkligen blev berörda."
- Jonas Grape Junkka, gymnasielärare på Internationella Engelska Gymnasiet

 
 

Har du några frågor, eller vill du boka föreställningen?

Kontakta vår turnéproducent Susanna Gustavsson /  08 - 669 00 60