Godnatt min skatt på Shanghaiturné!

Hej från ett väldigt varmt Kina!

Javisst, nu är vi ute på turné i Asien igen! Den här gången med Godnatt min skatt (2-4 år), som nu i veckan ska spela på en av Kinas största barnteatrar - Shanghai Children's Art Theatre. Det ska bli så kul och fint att möta publiken här!

 

 

Tack Hong Kong!

Nu har vi kommit hem från vår tvåveckorsturné i Hong Kong. Det var otroligt spännande och så roligt att träffa alla fina barn och vuxna i publiken. Här kommer en liten film, för den som är nyfiken på hur vi hade det!

Förutom det, så repar vi för fullt inför vår kommande föreställning Frö, som har urpremiär 26 mars. Biljetter kan du boka här.

Vi drar till Hong Kong!

Om några timmar lyfter planet mot Hong Kong, dit vi ska för att spela Godnatt min skatt och hålla en två dagars workshop om småbarnsteater, för Hong Kongbaserade scenkonstnärer. 10 föreställningar totalt, och vi är så väldigt peppade! 

Håll utkik på Facebook och Instagram för att se hur vi har det på resan!

Festivalsuccé och sprillans ny föreställning

Nu har det gått någon vecka sedan vi avrundade bebisfestivalen Ta Daa!, och vilken festival det blev! Helt slutsålt, fyra fantastiska föreställningar, mängder av majskrokar och idel glada tillrop från såväl bebisar som vuxna i publiken. Tack alla som kom och gjorde vår första festival till en sådan succé! Utan er - inget Ta Daa!

Härnäst är det strax dags för urpremiär av vår sprillans nya föreställning Eli & Rio. 22 oktober smäller det, och vi är väldigt peppade och förväntansfulla! Redan nu är många av höstens föreställningar slutsålda, så passa på att boka nu för att säkra dina biljetter!

Här kan ni läsa mer om föreställningen.

Här kan ni boka biljetter!

Hemma igen efter spännande dagar i Bukarest

Trots att föreställningarna tagit sommarlov så står det verkligen inte still på teatern. Vi har inte bara fyllt hela salongen med våra nya fina stolar, vi har även varit på äventyr på kontinenten!

Vår konstnärlige ledare Sara Myrberg och vår internationella producent Elina Perdahl spenderade förra veckan i Bukarest, för att presentera vår kommande Small Size-produktion Frö. Det blev ett par dagar fulla med intressanta samtal, feedback och skratt, tillsammans med våra kompisteatrar från hela 15 (!) europeiska länder. Så spännande och värdefullt att få nya ögon på ens arbete!

Small Sizes Facebooksida kan du se massor av bilder från veckan som gick. 

Frö har urpremiär 26 mars 2017. 

Nu tar vi sommarlov!

Efter en fartfylld vår, med massor av fina barn i publiken både på hemmascen och på turné i hela landet, har nu alla våra föreställningar gått på sommarlov. Men vi ses igen till hösten! Då kommer vi med en helt ny föreställning - Eli & Rio - och så återser vi Flisan och Berit i Ska vi va? och pojken i Den blå ön.

Och icke att förglömma - vår bebisfestival Ta Daa! som går av stapeln 9-16 september. Då fyller vi huset med vår egen bebisföreställning Bubbla, och såväl svenska som internationella gästspel. Allt om och för de allra minsta. Håll utkik här på hemsidan, mer info kommer snart!

Ska vi va?, Peka Trumma Dansa, Godnatt min skatt, Bubbla och Den blå ön tackar för den här våren! 

Vi ses!

Snart blir det Bebisbeat!

Nu laddar vi upp inför vårens Bebisbeat, där vi bjuder upp barn och vuxna till dans, mitt i Bubbla-scenografin! 

Discokula, rulltårta, bollar, dans och ännu mer dans utlovas. DJ Axel spelar de bästa bebisbeatsen på skön lagom volym. Extra roligt att det är slutsålt! 

Om du inte fick tag i biljetter den här gången, misströsta ej! Bebisbeatet återuppstår i september, på vår internationella bebisfestival Ta Daa! Mer information kommer snart. 

Vårens sista hemmaföreställningar för Ska vi va?

Det börjar närma sig terminsavslut för flera av våra pjäser, och nu i veckan är det Ska vi va? som spelar de sista (och utsålda) föreställningarna på hemmaplan. Det har varit otroligt roligt att se så många i publiken under våren, både hemma på Rosenlundsgatan och ute på turné i hela landet.  

Så, ett stort tack till er, vår kära publik, för att ni velat va med Berit och Flisan!

Till hösten är de tillbaka, då med en lite ny konstellation på scenen. Vi ses då!

Hurra, vi har en ny hemsida!

Äntligen har vi en ny hemsida! Här hittar du allt från info om våra föreställningar och kontaktuppgifter, till pedagogmaterial, pressbilder och trailers. Vi hoppas att hemsidan ska bli lite mer lättmanövrerad än den tidigare, och att du utan problem ska kunna komma åt allt du letar efter.

Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig! 

När det gäller våra föreställningar så börjar vårterminen att gå mot sitt slut. Nu laddar vi för slutspurten, med en intensiv turnéperiod för Peka Trumma Dansa och Ska vi va?, plus att Den blå ön spelas på hemmascenen. Snart kommer vi också att plocka upp vår älskade bebisföreställning Bubbla igen, som kommer att spelas 10, 11 och 12 maj. 

Vi hörs!

/Teater Tre