banner_fb_KURT.jpg

Kurt och Kio (3-6 år)

URPREMIÄR 1 MARS 2019!

Kurt och Kio har tråkigt. Det finns ingenting att göra. Kio tror att en koja kanske kan lösa problemet. Men var ska de hitta den? I jakten på den perfekta kojan ger de sig ut på ett oväntat äventyr i vardagsrummet.

Kurt och Kio är en föreställning om vänskap och lek. Med finurlighet och ett visst mått envishet lyckas de tillsammans skapa en egen magisk värld. Teater Tres Kurt och Kio är baserad på Lisen Adbåges succébok Kurt och Kio vill ha koja, och är en föreställning fylld av rörelse, humor, påhittighet och fantasi.


After Föris med Kurt och Kio - 6 mars 16.00


Vår sprillans nya föreställning Kurt och Kio kommer att spela på After Föris den 6 mars klockan 16.00. After Föris är precis vad det låter som och ni är hjärtligt välkomna till Teater Tre efter förskolan för att hänga med in i Kurt och Kios magiska värld. Vi bjuder på snacks och dryck!

Biljetter bokar du som vanligt på Kulturbiljetter, kom ihåg att det endast är den 6 mars som det är After Föris!


Förskolor/förskoleklass - ring oss för att boka biljetter: 08 - 669 00 60
Vill ni hellre att vi kommer och spelar hos er på skolan/förskolan? Kontakta oss, så berättar vi mer.


Fritt efter en bok av Lisen Adbåge Regi Hedvig Claesson Medverkande Rickard Hasslinger & Stina Gunnarsson Scenografi & kostym Annika Thore Musik & ljud Otto Milde Dramaturg Maria Clauss Teknik & ljus Anthony Cooks Mask Helena Bernström Producent Lina Karlmark Konstnärlig ledare Sara Myrberg
Initiativtagare till projektet är Lena Yxner, verksamhetsledare.