Köp biljetter här

Information om biljettköp

Internet / Online

Genom att klicka på "Kör Biljett"-länkarna på respektive föreställningssida kommer du till onlinebokning/onlineköp av biljetter där du kan välja mellan att betala med Visa/Mastercard eller genom internetbankbetalning. Biljetterna skickas sedan till din angivna e-postadress. Du behöver inte skriva ut biljetterna utan kan visa upp dem direkt i din smartphone. Har du ingen telefon/tablet som kan visa biljetterna behöver du skriva ut dem.

Kortbetalningarna överförs med SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter.

Direktköp

Du kan självklart också köpa biljetter direkt på Teater Tre. Kassan öppnar ca 1 h innan föreställningen börjar. Observera att vi bara tar kontanter i kassan, men en bankomat finns rakt över gatan.

Boka på telefon

Du kan även göra en biljettbokning via telefon till Teater Tres föreställningar samt till vissa av gästspelen. Vid frågor angående bokningen ringer du 08-669 00 60. Biljettbokning via telefon kan du göra måndag – fredag innan kl 16.00. Vi lyssnar av vår telefonsvarare men ej kontinuerligt under kvällar och helger.

Återköp

Vi betalar inte tillbaka pengarna för köpta biljetter men för det mesta går det bra att byta till ett annat föreställningstillfälle. För att boka om, 

OBS! Vi administrerar ej återköp av biljetter till våra Gästspel!

FAQ

Hur får jag mina biljetter?

Biljetterna kan levereras via email. Leveranssätt väljer du själv. Du behöver inte skriva ut biljetterna utan kan visa upp dem direkt i din smartphone. Har du ingen telefon/tablet som kan visa biljetterna behöver du skriva ut dem.

Hur betalar jag mina biljetter?

Du kan betala med internetbank eller med Visa/Mastercard. Köper du i kassan på Teater Tre behöver du betala med kontanter. Det finns en bankomat tvärs över gatan.

När får jag mina biljetter?

Det beror på vilket betalsätt du valt. Vid betalning med kort får du biljetten direkt men vid bankgiro kan det ta 1-3 bankdagar.

Har Teater Tre numrerade platser?

Nej, alla biljetter som köps är onumrerade.

Finns det en tidsgräns på bokningen?

Ja, för att förhindra att stolarna är uppbokade alltför länge. Bokningstiden är satt till 15 minuter från och med att du klickat på "Reservera mina platser".

Vid frågor kontakta oss på info(at)teatertre.se eller ring oss 08-669 00 60.

Våra biljetter hanteras av Kulturbiljetter
Kulturbiljetter

 • Small size-dagarna!

  Peka Trumma Dansa är den första föreställningen i projektet Small size - performing arts för early childhood, ett fyraårigt EU-finansierat projekt som Teater Tre är med i som enda svenska teatergrupp. I helgen invigs hela projektet med Small Size-dagarna som kommer att firas runt om i Europa.  Läs mer om Small size-dagarna här! 

   
 • Spännande Skapande skola-projekt Klimatförändring och Miljöförstöring

  Målgrupp: Mellanstadiet. Tidsperiod: Våren 2015

  Dina elever kan delta i ett dramapedagogiskt förarbete till Teater Tres kommande produktion, "ÖN",  med premiär nov 2015.
  Syfte:  Att genom en estetisk läroprocess låta eleven formulera och gestalta kring ämnen som miljöförstöring, klimatförändring etc.


   
 • Peka Trumma Dansa: fina ord och nästan slutsålt

  DN och Expressen har skrivit fina recensioner om Peka Trumma Dansa efter premiären den 27/12! Söndagsföreställningarna i vår är slutsålda, men det finns några platser kvar på vardagsföreställningarna.
  Läs recensionerna här: DN och Expressen.  
 • Världen upptäcker Teater Tre...

  ... och Teater Tre upptäcker världen! Vi kom precis hem från Haag och 4 november medverkar vi på Swedstage! Nätverket Small size, som Teater Tre är med i, har också blivit beviljade ett fyraårigt EU-stöd.
 • Vårens gästspelsprogram

  Vårens gästspelsprogram presenteras inom kort.  
 • Gästspel på Teater Tre

  Kontakta gärna oss om du är intresserad av att hyra vår scen för gästspel i höst. Du når oss på simon(at)teatertre.se.