Köp biljetter till alla våra föreställningar här

Information om biljettköp

Internet / Online

Genom att klicka på "Köp Biljett"-länkarna på respektive föreställningssida kommer du till kulturbiljetter.se där du kan köpa dina biljetter online. Du kan välja mellan att betala via kortbetalning (VISA/MasterCard) eller via din internetbank. Biljetterna skickas sedan till din angivna e-postadress samt som ett vanligt text-SMS om du fyller I ditt mobilnummer. Du behöver inte skriva ut biljetterna utan kan visa upp dem direkt i din mobiltelefon eller tablet. Har du ingen mobiltelefon/tablet som kan visa biljetterna behöver du skriva ut ditt biljettmejl.

Kortbetalningarna överförs med SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter.

Direktköp

Du kan självklart också köpa biljetter direkt på Teater Tre. Kassan öppnar ca 1 h innan föreställningen börjar. Observera att vi bara tar kontanter i kassan, men en bankomat finns rakt över gatan.

Återköp

Vi betalar inte tillbaka pengarna för köpta biljetter men för det mesta går det bra att byta till ett annat föreställningstillfälle. För att boka om kontakta Kulturbiljetter på 08-50 25 40 80 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ombokning måste ske innan föreställningen du byter från äger rum samt kan endast ske i mån av att det finns platser kvar.

OBS! Vi administrerar ej återköp av biljetter till våra Gästspel!

FAQ

Hur får jag mina biljetter?

Din biljett levereras alltid via mejl och till ditt konto på Mina sidor. Du kan vid köpet även välja att få biljetten levererad via SMS till din mobiltelefon, oberoende av telefonens modell och modernitet.

Hur betalar jag mina biljetter?

Du kan betala med internetbank eller med Visa/Mastercard. I kassan på Teater Tre tar vi helst emot kort men det går bra med kontanter också.

När får jag mina biljetter?

Det beror på vilket betalsätt du valt. Vid onlineköp via kulturbiljetter.se får du biljetten direkt. Vid betalning via bankgiro kan det ta 1-3 bankdagar.

Har Teater Tre numrerade platser?

Nej, alla biljetter som köps är onumrerade om inte annat specifikt meddelas.

Finns det en tidsgräns på bokningen?

Ja, för att förhindra att stolarna är uppbokade alltför länge. Bokningstiden är satt till 15 minuter från och med att du klickat på "Reservera mina platser".

Våra biljetter hanteras av Kulturbiljetter. Du når dom på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 08 - 50 25 40 80.
Kulturbiljetter

 • Barn pratar i mini-följetong

  Vad händer om kompisen säger nej till att leka?

  Missa inte vår mini-följetong där barn pratar om Ska vi va?. 
  Titta här: Teater Tre på Youtube

   
 • Vårens biljetter är släppta!

  Höstens biljetter är nästan helt slut, så nu är vårens biljetter släppta lite för tidigt. 
  I vår kan du se både höstens succé Ska vi va? (4-8 år), Peka Trumma Dansa (1-3 år) och klassikern Godnatt min skatt (2-4 år).
   
   
 • Succé för Kloss i New York

  Kritikerrosade Kloss/Blocks, för barn mellan 3 och 6 år, fyller fem år i år och har sedan premiären turnerat på många håll i världen. Sista veckan i februari besökte vi Brooklyn Academy of Music i New York för åtta fullsatta spelningar.
 • 23 - 25 / 11 : Det är synd om papporna

  Det är synd om papporna

  Publik: Vuxna och unga vuxna

  Vad är en pappa? En motsats till en mamma? En långkokande hipster botaniserandes i den biodynamiska boutiquen på hörnet med barnet över den ena axeln och surdegslimpan över den andra? Ett hatande alias på ett forum för nyblivna föräldrar, frenetiskt hamrande på sitt tangentbord mitt i natten i skenet från sin datorskärm? Är pappa närvarande eller frånvarande? Varför har så många växt upp utan en pappa? Är det synd om papporna?

  Det är synd om papporna är en utforskande och självreflekterande föreställning som tar avstamp i vår samtid. En föreställning om papparollen i modern tid. Av och med: Unga Giljotin.

  LÄS MER...
  KÖP BILJETTER HÄR

   
 • Gästspel på Teater Tre

  Scen och foajé Teater Tre

  Teater Tres gästspelsverksamhet är en viktig del av verksamheten på Rosenlundsgatan 12. Vårt mål är att husera både etablerade och oetablerade grupper och konstnärer. Vår scen är en av Södermalms mest aktiva gästspelsscener. Varje år spelas runt 80 gästföreställningar, med totalt ungefär 5000 besökare.

  Intresserad av att gästspela hos oss eller hyra scenen för någon annan aktivitet?
  Kontakta gästspelsproducent Simon Ahlgren på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 073 758 89 86.

  LÄS MER...