Bubbla

Bubbla

Bebisteater för bebisar 6-12 månader och föräldrar.

Liten och stor. På teater. Tillsammans.

Varje scen blir som en bild i en pekbok. En komedi för små barn som slutar med kalas och skivor till kaffet. Föreställningen vänder sig till bebisar mellan 6 och 12 månader samt deras föräldrar och pågår en timme cirka inklusive gemensam kaffe och lekstund

-Idén till en föreställning för bebisar väcktes efter att ha mött medföljande bebissyskon till vår publik i föreställningarna Klä på klä av och HalliHallå som riktar sig till 2-4åringar. Dessa bebisar tycktes uppskatta teater lika mycket som sina storasyskon och jag blev nyfiken på hur en föreställning för bebisar och deras föräldrar skulle se ut, säger Sara Myrberg, ide och medverkan.


Köp biljett här!

Bubbla är en del av vår Bebis-vecka, och fredag den 22/5 är det dags för Bebisbeat - danskalas för de minsta! Läs mer här!


Pressen om Bubbla

"Superintresserade bebisar storglor i sugproppsintensiv koncentration...Och naturligtvis ska teater för småisar vara bra: Bubbla är fullödig teaterkonst med två aktörer, humor, eftertänksamhet, estetik och kommunikation. Klart att den bebis som möter en Bubbla, får något med sig i bagaget."
Margareta Sörenson, Expressen

"Spännande, fantasieggande och välgjord scenkonst...Det blir uppenbart att bebisar inte skiljer sig särskilt mycket från övriga publikgrupper. De uppskattar spännande, fantasieggande och välgjord scenkonst. På Bubbla sitter de käpprakt uppmärksamma, stenhårt koncentrerade, fnissar till eller fnyser belåtet. Och vill nog se Bubbla en gång till!"
Karin Helander, SvD

"Allt är här och nu och precis som bebisarna själva fascineras skådespelarna i föreställningen av vardagens äventyr....ljudet av en sked, rörelsen hos de egna händerna, ögonblänk. Och så det där underbara när något eller någon knackar på din dörr och sen bara visar sej där eller kanske släpps in."
Pia Huss, Opsis Barnkultur

bubbla recension

Lyssna på Radio Sweden (engelska) om barn och kultur med Sara Myrberg och föreställningen BUBBLA

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


bildgalleributtons prodfakta buttons

 • Vår Lilla Festival - igen!

  Vår Lilla Festival - igen

  Den åttonde och nionde maj öppnar vi portarna på Teater Tre för ett virrvarr av sceniska och icke-sceniska upplevelser. Teater, musik, dans var för sig och hopblandat till ett gediget program med ambitionen att ta över varje vrå av teatern och fylla den med festivalkänsla.

  VÅR LILLA FESTIVAL - IGEN är precis som förra gången —> HELT GRATIS! Noll kronor.

  För att besöka Vår Lilla Festival behöver du registrera dig på följande länk: http://bit.ly/vlf-lista

  Läs mer på varlillafestival.teatertre.se
  Registrera dig här!

   
 • Gästspel på Teater Tre

  Kontakta gärna oss om du är intresserad av att hyra vår scen för gästspel i höst. Du når oss på simon(at)teatertre.se.