Öppna föreläsningar på Teater Tre

Under hösten kommer Teater Tre att arrangera en helt ny föreläsningsserie, med teman som på olika sätt är kopplade till barn och/eller scenkonst. 
Biljetterna kostar 80 kronor per person. Fika ingår. 

Hjärtligt välkomna!

27 oktober kl 15-18

Manilla Ernst, Centrum för Barnkulturforskning
”Barns perspektiv på scenkonst”

Manilla Ernst är barnkultur- och teatervetare. Manilla har under åren, på uppdrag av bland annat Kungliga Operan, Kulturförvaltningen i Stockholm, Teater De Vill, RATS teater m.fl. gjort receptionsstudier med barnpublik för att lyfta ungas upplevelser och perspektiv på den scenkonst de möter. Manilla har även under flera år skrivit lärarhandledningar till föreställningar på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholms barn- och ungdomsscen, Skärholmsscenen.  

Klicka här för att boka biljetter till Manilla Ernsts föreläsning!

29 november kl 13-16

Lars Björklund, präst och själavårdare
"Om barn, lek och livets stora frågor"

"Barns lek fungerar som ett rum där de bearbetar det vi vuxna kan vara rädda att tala med dem om - som ursprung, födelse, skuld, ondska, lidande och död. Ett nödvändigt och livsviktigt rum, där de med sin fantasi och kreativitet bearbetar det svåra i livet."

Lars Björklund har i många år arbetat som sjukhuspräst på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Numera är han präst och själavårdare på Sigtunastiftelsen.

Klicka här för att boka biljetter till Lars Björklunds föreläsning!

Föreläsningarna på Teater Tre kostar 80 kronor per person, och är öppna för alla. Fika ingår.