Bubbla (6-12 månader)

Bubbla spelas endast vid enstaka tillfällen, och bara på vår hemmascen. Håll utkik på hemsidan för datum!

En av Teater Tres mest älskade föreställningar för bebisar och deras föräldrar.

Liten och stor. På teater. Tillsammans.

Varje scen blir som en bild i en pekbok. En komedi för små barn som slutar med kalas och skivor till kaffet. Föreställningen vänder sig till bebisar mellan 6 och 12 månader och deras föräldrar och pågår ungefär en timme inklusive gemensam kaffe- och lekstund.


Idén till en föreställning för bebisar väcktes efter att ha mött medföljande bebissyskon till vår publik i föreställningarna Klä på klä av och HalliHallå som riktar sig till 2-4åringar. Dessa bebisar tycktes uppskatta teater lika mycket som sina storasyskon och jag blev nyfiken på hur en föreställning för bebisar och deras föräldrar skulle se ut.
— Sara Myrberg, idé och medverkan

Pressen om Bubbla:

"Superintresserade bebisar storglor i sugproppsintensiv koncentration...Och naturligtvis ska teater för småisar vara bra: Bubbla är fullödig teaterkonst med två aktörer, humor, eftertänksamhet, estetik och kommunikation. Klart att den bebis som möter en Bubbla, får något med sig i bagaget."
Margareta Sörenson, Expressen

"Spännande, fantasieggande och välgjord scenkonst...Det blir uppenbart att bebisar inte skiljer sig särskilt mycket från övriga publikgrupper. På Bubbla sitter de käpprakt uppmärksamma, stenhårt koncentrerade, fnissar till eller fnyser belåtet. Och vill nog se Bubbla en gång till!"
Karin Helander, SvD 

"Allt är här och nu och precis som bebisarna själva fascineras skådespelarna i föreställningen av vardagens äventyr....ljudet av en sked, rörelsen hos de egna händerna, ögonblänk. Och så det där underbara när något eller någon knackar på din dörr och sen bara visar sig där eller kanske släpps in."
Pia Huss, Opsis Barnkultur


Idé Sara Myrberg
Medverkande Sara Myrberg & Per Dahlström
Regi Helena Björelius Hort
Koreografi Ingrid Olterman
Scenografi/Kostym Ylva Sanner
Tillverkning Göran Lidbrink & Josefin Lindskog
Ljus Lars Liljegren
Ljud Patrik Strömdal
Mask Helena Bernström
Trixkonsult Bert Gradin