banner_BO.jpg

BO (6-18 månader)

EN SUCCÉFÖRESTÄLLNING FÖR BEBISAR 6-18 MÅNADER OCH DERAS VUXNA 

Bo spelas främst på hemmascen, och vid enstaka tillfällen på turné.
Kontakta oss för mer info. 


Efter bebisklassikern Bubbla (6-12 månader) är det nu återigen dags för Teater Tre att ta sig an den allra yngsta publiken. Nya föreställningen Bo är en exklusiv teaterupplevelse som riktar sig till bebisar 6-18 månader och deras vuxna.

Att bo. I ett bo. Mitt bo. Välkommen in!

Bo är en föreställning för den allra yngsta publiken, där vi leker med rummets och husets objekt, ljud och känslor. En humoristisk betraktelse med en ömsint hälsning till alla som är nya i sina hem. 

"Vackert och välgjort. Bebisteater på största allvar" - DN
"En alldeles särskild lyssnande lyhördhet, riktad respekt och subtil känsla för den allra yngsta publiken" - SvD


INFORMATION TILL DIG SOM BOKARE/ARRANGÖR

Bo är en exklusiv teaterupplevelse för de allra yngsta, vilket kräver ett helhetskoncept som startar redan när bebisarna kommer till spellokalen. För att det ska bli en bra och lugn upplevelse för de små, så har vi en maxgräns på 15 bebisar. Inga medföljande storasyskon.

  • INNAN FÖRESTÄLLNINGEN
    Vi inleder med att barn och vuxna väntar utanför scenrummet. Vi tar med oss mjuka mattor för dem att sitta på. Viktigt att denna stund är lugn och utan stök, så gärna ett avgränsat rum/ lugn foajé. Skådespelaren kommer ut, välkomnar alla i tur och ordning, berättar om upplägget och visar publiken in i scenrummet.

  • UNDER FÖRESTÄLLNINGEN
    Stolar i halvcirkel på scenen. Bebisarna sitter i knät på sin vuxen. Är det flera medföljande vuxna får dessa sitta strax bakom. Inga bebisar uppe på spelytan under föreställningen (ca 20 min), men det är helt okej att röra sig runt i rummet, bakom publikplatserna, medan föreställningen pågår.

  • EFTER FÖRESTÄLLNINGEN
    Skådespelaren bjuder upp bebisarna på scenen, där de, tillsammans med henne, får undersöka scenografin och rekvisitan. Sedan fika med majskrok och kaffe (OBS inte i själva scenografin). Därefter är föreställningsupplägget slut och publiken börjar avrunda i sin egen takt.

Har du frågor om föreställningen?

Kontakta vår turnéproducent Susanna Gustavsson / 08 - 669 00 60


Idé & medverkan Sara Myrberg Regi Hedvig Claesson Scenografi & kostym Ylva Sanner Musik & ljud Love Kjellsson Ljus & teknik Anthony Cooks Mask Helena Bernström Dramaturgi Maria Clauss Illustration Maria Nilsson Skräddare Jenny Karlsson Dramapedagog Lena Yxner Producent Elina Perdahl


Bo är den tredje och sista föreställningen skapad inom EU-projektet Small Size Performing Arts for Early Years - ett storskaligt europeiskt scenkonstprojekt som främjar samarbete mellan teatrar och utveckling av scenkonst för barn mellan 0 och 6 år. Totalt medverkar 17 grupper från 15 länder, och Teater Tre är den enda svenska medlemmen. 2014 kom Peka trumma dansa, som var vår första produktion inom Small Size. 2017 kom den andra Small Size-produktionen Frö, som redan spelat för mängder av barn på flera platser runt om i Europa.