banner_alltsomfinns.jpg

Allt som finns (4-9 år)

Det är en kväll i maj. Allt som finns därute lockar på Alle: fotboll, fågelsång och farliga äventyr. Men Alle får inte gå ut, det har mamma och pappa bestämt. Hon måste vara inne med sin storasyster Ella som är intresserad av helt andra saker.

De två systrarnas stund tillsammans blir till en lek som på högsta allvar blandar mim, akrobatik och frihetslängtan. Och vad händer när dörren ut äntligen öppnas?

"En rörelsebaserad scenkonstpärla om syskonskap" - SvD (klicka på länken för att läsa hela recensionen)
"Ett drömskt musikaliskt stycke" - Expressen (klicka på länken för att läsa hela recensionen)

 

Har du några frågor, eller vill du boka föreställningen?

Kontakta vår turnéproducent Susanna Gustavsson:
sanna (a) teatertre.se  /  08 - 669 00 60

 
Stina_kvadrat.jpg

 

STINA GUNNARSSON – mimskådespelare
Stina Gunnarsson är utbildad vid mimskådespelarprogrammet på Stockholms Dramatiska Högskola. Tidigare har hon bland annat arbetat med Molièreensemblen, Västanå Teater och i ett flertal föreställningar på Dockteatern Tittut.

 
Julia_kvadrat.jpg

 

JULIA GUMPERT  mimskådespelare
Julia Gumpert är även hon utbildad vid mimskådespelarprogrammet på Stockholms Dramatiska Högskola samt vid Balettakademien. Hon har bland annat arbetat på Västanå Teater och Teater Devill, och är en av fyra konstnärliga ledare på Pantomimteatern.

 

LENA STEFENSON – manus & regi
Lena Stefenson är en av Sveriges mest erfarna mimare, och är just nu lektor i mimgestaltning på Stockholms Dramatiska Högskola. Lena är en av grundarna av Mimensemblen, som sedan blev Teater Tre, och har genom åren regisserat ett flertal av teaterns föreställningar, bland annat PuderPunchline och Filippo och Krokodilen