banner_alltsomfinns.jpg

Allt som finns (5-9 år)

URPREMIÄR 18 FEBRUARI 2018!

Det är en kväll i maj. Allt som finns därute lockar på Alle: fotboll, fågelsång och farliga äventyr. Men Alle får inte gå ut, det har mamma och pappa bestämt. Hon måste vara inne med sin storasyster Ella som är intresserad  av helt andra saker.

De två systrarnas stund tillsammans blir till en lek som på högsta allvar blandar mim, akrobatik, frihetslängtan och Whatsappsamtal med en ny vän i Australien. Vad får flickor göra? Och vad händer när dörren ut äntligen öppnas?

Manus & regi Lena Stefenson Medverkande Julia Gumpert & Stina Gunnarsson Scenografi & kostym Sigyn Stenqvist Musik & ljud Safoura Safavi Ljus Magnus Pettersson Dramapedagog Lena Yxner Producent Elina Perdahl Konstnärlig ledare Sara Myrberg


Stina_kvadrat.jpg

 

STINA GUNNARSSON – mimskådespelare
Stina Gunnarsson är utbildad vid mimskådespelarprogrammet på Stockholms Dramatiska Högskola. Tidigare har hon bland annat arbetat med Molièreensemblen, Västanå Teater och i ett flertal föreställningar på Dockteatern Tittut.

 
Julia_kvadrat.jpg

 

JULIA GUMPERT mimskådespelare
Julia Gumpert är även hon utbildad vid mimskådespelarprogrammet på Stockholms Dramatiska Högskola samt vid Balettakademien. Hon har bland annat arbetat på Västanå Teater och Teater Devill, och är en av fyra konstnärliga ledare på Pantomimteatern.

 

LENA STEFENSON – manus & regi
Lena Stefenson är en av Sveriges mest erfarna mimare, och är just nu lektor i mimgestaltning på Stockholms Dramatiska Högskola. Lena är en av grundarna av Mimensemblen, som sedan blev Teater Tre, och har genom åren regisserat ett flertal av teaterns föreställningar, bland annat Puder, Punchline och Filippo och Krokodilen